Blaćenje po Ustašama na zidovskoj stranici

''Ti hrvatski narode ne očekuješ svoga spasa od gavana i bogatuna...''
Odgovorite
Avatar
Darmstadt
Vojnik
Postovi: 432
Pridružen/a: ned lip 28, 2009 7:44 pm

Blaćenje po Ustašama na zidovskoj stranici

Post Postao/la Darmstadt »

ZDS, braco!

Danas sam se obratio stranici "Zukunft-braucht-Erinnerung.de", sta znaci ko "Buducnost-treba-sjecanje". Tamo na njemackom jezik piso o logoru Jasenovcu ovo:
Ustaša-Emigranten haben zudem in den frühen 1950-er Jahren das Märchen in Umlauf gesetzt, dass Ustaše nicht nur untadlige Patrioten, sondern auch beklagenswerte Opfer von Titos Partisanen waren. Diese hätten bei Kriegsende in dem österreichischen Ort Bleiburg „Hunderttausende Kroaten, zumeist Alte, Kranke und Kinder“ ermordet. Diese unsinnige Lüge wurde nach 1990 Teil staatlicher Rechtsfertigungsideologie, die unter dem rechtsnationalistischen „Vater der Nation“ Franjo Tudjman 1922 – 1999) die Verbrechen der Ustaše abstritt – allen voran Tudjman selber mit seinen Büchern im antiserbischen und antisemitischen Geist.
Pokusat cu prevesti.
Ustaski imigranti su u ranim 1950-im godinama sirili bajku, da Ustase nisu samo pravi domoljubi, vec i zalosne zrtve Titini partizana. Ti su nakon kraja rata u austrijskom Bleiburgu "stotisuca Hrvata, staraca, bolesnika i djecu" ubijali. Tom apsurtnom laz je se nakon 1990 koristili kao dio ideologije od "Oca Domovine" Franjom Tudmanom, koja je zlocine Ustasa izbjegavala - kao prvi Tudman sam sa svojim knjigama u antisrpskim i antisemitskim duhu.
Ja sam im ovo napisao:
Sehr geehrte Damen und Herren,

Bezug nehmend auf Ihre absichtliche Falschinformaton auf Ihrer Unterseite (http://www.zukunft-braucht-erinnerung.d ... q=bleiburg), möchte ich Sie höfflichst darum bitten, die Falschinformation zu bereinigen, da diese so nicht im Raum stehen bleiben kann, denn dies entwürdigt die Opfer der Bleiburger Tragödie, welche es zweifelsohne gab. Diese wurden jedoch von der verbrecherischen rot-kommunistischen Jugoslavien-Regierung totgeschwiegen und das Trauern um die Opfer verboten, sodass dieses erst nach Kriegsende '95 gemacht werden konnte. Sie setzen mit dem Satz absichtlich den Anschein, als habe es keinerlei Tragödie, Massaker oder Opfer gegeben, was so schlicht falsch ist - und das, obwohl Sie selber gegen Holocaustleugner zu kämpfen haben. Dies ist absolut niedrigstes Niveau, was Sie hier bieten. Lesen Sie sich folgenden Artikel auf Wikipedia durch: de.wikipedia.org/wiki/Massaker_von_Bleiburg

Mit freundlichen Grüßen

HUP - Darmstadt
Ne da mi se sada sve prevesti, ali sa Google Translator ce te valjda moci.

ZDS "zds2"
Moramo osigurati postojanje našeg hrvatskog naroda naroda i budućnost za našu dicu!
U=hrvatoljUb=U
Vojnik
Postovi: 21
Pridružen/a: čet lis 15, 2009 8:03 pm

Re: Blatenje po Ustasam na zidovskoj stranici

Post Postao/la U=hrvatoljUb=U »

Nisam antisemit! To je dobar primjer za karakter zidovskog naroda, koji muce i pucaju po nevinoj arapskoj djeci u Palestini! Nama kazu da uvijek trazimo krivce a boga mi niti oni nisu nista bolji vec gori od NAS!!! Za njih su za sve krivi svi narodi osim zidovskoga! Bez zamjere, braco i sestre! BOG i HRVATI!!! ZA DOM SPREMNI!!! I svaka ti cast "Darmstadte" za sirenje istine!
Avatar
zummann
Urednik
Postovi: 3269
Pridružen/a: čet vel 22, 2007 6:56 pm

Re: Blatenje po Ustasam na zidovskoj stranici

Post Postao/la zummann »

Od židova bismo trebali naučiti što je bezkompromisnost u ostvarivanju narodnih,političkih i gospodarskih ciljeva.Kombinirana s aroganciom,urodjenom sklonošću manipuliranju,te dvoličnosti i licumjerjem kao obće narodnim oznakama,ta bezkompromisnost je poodavno prerasla u fanatizam,ništa manje radikalan od onoga s kojim se navodno sučeljavaju u arabskom susjedstvu.Majstori iluzie,kakvi već jesu znaju kako prenaglasiti tudje mane i negativnosti ukoliko su uočljive,a ukoliko nisu potrudit će se stvoriti ih snagom vlastite imaginacie koju potom fanatično propagiraju kao nešto apsolutno činjenično iztinito,objektivno i bezrezervno.Naravno stvar je podpuno suprotna ukoliko su vlastite mane ili negativnosti u pitanju,tada umieće uvjeravanja radi u suprotnom smjeru,negirajući objektivnu i svima lako uočljivo stvarnost.Taj je narod svjetski siledjija,a kao takav ima točno odredjen viek trajanja.Stara narodna,počesto iztinita veli "Sila Boga ne moli,a Bog silu ne voli!".
Nikad ne prestati vikati već sipati bijes,
kao što vulkan riga lavinu.
U noćima mračnim bit gorući krijes,
što svijetli daleko,daleko u daljinu....
Avatar
Maksovac
Vojnik
Postovi: 331
Pridružen/a: čet svi 28, 2009 1:46 pm
Lokacija: Nezavisna Drzava Hrvatska, Ljubuški

Re: Blatenje po Ustasam na zidovskoj stranici

Post Postao/la Maksovac »

I,sta su ti odgovorili?
Za Dom Spreman!
slika
Avatar
Darmstadt
Vojnik
Postovi: 432
Pridružen/a: ned lip 28, 2009 7:44 pm

Re: Blatenje po Ustasam na zidovskoj stranici

Post Postao/la Darmstadt »

Pun kur*c i nista. Usrali se, hahaha. :lol:
Moramo osigurati postojanje našeg hrvatskog naroda naroda i budućnost za našu dicu!
ice41000
Vojnik
Postovi: 12
Pridružen/a: pet vel 05, 2010 7:30 pm

Re: Blatenje po Ustasam na zidovskoj stranici

Post Postao/la ice41000 »

Ništa neobično. Oni su vi jako dobro povezani i rade zajedno na ostvarivanju svojih interesa.
Oni svako suprostavljanje njihovom razmišljanju i politici nazivaju antisemitizmom i svoje žrtve iskorištavaju kao opravdanje za svašta.

Židovi kroz medije, politiku i utjecaj žele u svakom narodu oslabiti nacionalnu i domoljubnu svijest - otuda i ocrnjivanje Ustaša ali i Tuđmana.

Zako kupuju medije i kroz njih vladaju načinom razmišljanja neinformiranih, povodljivih i neosviještenih masama, a sve s ciljem izvlačenja materijalnih koristi i eksploatacije zemlje i naroda.
Protiv toga se treba boriti istinom i širenjem ispravnih i točnih informacija.

Samo složan, obaviješten, obrazovan i domoljubno nastrojen narod može zaštititi sebe i svoje interese i osigurati si budućnost.
uskok0000007
Vojnik
Postovi: 2
Pridružen/a: sri ožu 17, 2010 9:16 pm

Re: Blatenje po Ustasam na zidovskoj stranici

Post Postao/la uskok0000007 »

USKOK

Ovi što se sad diche,dike,dicke,kurče da su židovi , to su lažni židovi.
Ne može biti neki Puhovski(Rušovski),Surov(Zuroff),itd,jer kako će oni dokazati svoje židovsko podrietlo? To su sluge vraga , smrti , smeća i ostale ne Božje rieči , koji su Božje pismo preinačili te tako po završnoj riječi postali Prokleti u vječnoj vatrim . Nisu židovi izdali Isusa . Izdali su ga komunisti (tobož židovi ,bezvjernici među vjernicima). Hrvatska je puna katoličkih Židova , stoga ne treba njima suditi niti ih kriviti , jer židovstva ( ne katoličkog )se love oni , koji nemaju budučnost u vjeri, a imaju zaleđinu u novcu . Stoga se postavlja pitanje : Je li Puhovski bio toliki lažni židov u bivšoj SFRJ koliko je danas u RH?
Normalno da nije. I sam primjer odvjetnika Nobila (nobilo= plačenik),nam govori o tim stvarima,za koje mislimo da su ljudi , a ne stvari.
Je li Slobodan Lang židov ? JE ! Jeli kvaternik bio židov ? JE ! Jeli Franck,jedan od osnivača Ustaškog pokreta bio židov ? JE!
Pa zašto nas onda lažni židovi ( komunisti ) mrze ?

ZATO ŠTO SMO SVI HRVATI ! - osim njih
Avatar
Francetić DR
Vojnik
Postovi: 41
Pridružen/a: uto svi 18, 2010 1:17 pm
Lokacija: NDH-Rijeka

Re: Blaćenje po Ustašama na zidovskoj stranici

Post Postao/la Francetić DR »

Stvar je u tome da Židovi nikad nisu imali svoju državu kroz povijest!
Cijeli svoj vjek su se provlačili kao okupatori tuđih zemalja!
Tko je na to ukazao? - Njemačka i NDH!
Koga su hvatali? - One koji su izrabljivali naš narod u svrhu stvaranja profita (iz nekih starih priča znam da su pojedini židovi imali na desetke kilograma zlata u polugama u svoji sefovima koje su pokušali prokrijumčariti iz NDH, a koje su zaradili hrvatski narodi na svojoj kičmi).
Na koga su onda ljuti? NA NAS!
Kao da ne znaju da je njihov famozni lovac na naciste Simon W. bio najveći lažljivac, koji je pola toga lagao o svojim ,,lovinama", što je kasnije dokazano i brojnom dokumentacijom!
I zaključak:zašto nisu sretni?
Kad je naš Gospodin bio na suđenju kod Poncija Pilata, on je rekao da ne može osuditi i pogubiti Isusa jer nema za to osnove, a oni su rekli :
,,Krv njegova na nas i djecu našu!"

Komentari su suvišni!
Veseli se tužna mati, padoše ti vrli sini,
ko junaci, ko Hrvati, daše krvcu domovini!

Oj Ustaše, Ustaše, čuvajte nam ono naše,
čuvaj te nam našeg ptića, ANTU PAVELIĆA!
Avatar
LEGIONARI
Podurednik
Postovi: 1554
Pridružen/a: čet vel 26, 2009 3:40 pm

Re: Blaćenje po Ustašama na zidovskoj stranici

Post Postao/la LEGIONARI »

Nu, kod židova me zadivljuje jedino strategija koju primjenjuju za očuvanje nacije i države. Takvu strategiju nema niti jedan narod na svijetu, kad bi mi bili tako ustrojeni kao narod u svojoj svijesti sigurno nebi bilo igrokaza po kumrovcu i veličanje srbokomunističkopartizanskih zločinaca i njihovog zlotvora tita u nebesa već bi Hrvat bio na prvom mjestu svakom Hrvatu i kad bi imali takvo vodstvo koje vodi dražavu. ZDS
Ljutu travu na ljutu ranu!

Kralju Dmitre Zvonimire - u tamnici tvoji su ratnici-tvoji Generali!
Odgovorite